Niklas Wiman

Niklas Wiman

Platschef

– MECA är en stabil arbetsgivare som ligger mig varmt om hjärtat

Niklas Wiman arbetar som platschef på MECAs Expresslager i Norrköping. En viktig ingrediens för att lyckas i sitt arbete som platschef är att man ska vara lyhörd och skapa förtroende både från kunden och personalen menar Niklas. I rollen som platschef har man ett helhetsansvar för personal, budget och Expresslagret i sin helhet. En typisk arbetsdag kan innehålla kundbesök, analys av försäljningen, personalvård samt att vara en god lagspelare. För Niklas och hans team är det viktigt att de arbetar efter MECAs värderingar, PIKE, och det är tydligt för dem att det genomsyrar det dagliga arbete. Det är viktigt att alla inom bolaget arbetar utifrån den devisen säger Niklas.

När han började på MECA 2007 var hans dragracing intresse ett skäl till att han lockades av företaget. Niklas menar att en stor anledning till att han trivs så bra på sitt arbete är att det finns en så bra gemenskap och vilja att hjälpas åt. ”MECA är en stabil arbetsgivare som ligger mig varmt om hjärtat.”

Det som kännetecknar MECA idag menar Niklas är bl.a. att vi verkligen visar att vi bryr oss om verkstan och att vi hjälper till att driva trafik dit. Vi visar att vi vill vara verkstans partner nr 1.